Wie zijn wij

Kernwaarden

Onze zoektocht naar kwaliteit is een voortdurend proces, met het doel om de beste kwaliteit voedsel dat wij kunnen vinden te kunnen aanbieden voor scherpe prijzen. Wij creëren duurzame win-win-partnerschappen met onze leveranciers uit Roemenië. Wij zoeken partnerschappen met leveranciers die onze zorg voor sociale verantwoordelijkheid en het milieu delen. Wij willen graag mensen inspireren en stimuleren om te kiezen voor een gezonde levensstijl en ecologische en biologische voeding. Natuurlijke etenswaren zijn een fundamentele basis voor een optimale gezondheid en welzijn. Bij Ecohoning zijn wij van mening dat de nadruk op natuurlijke voeding en bewust leven de grootste voordelen heeft voor de gezondheid.

Wij streven hoge klanttevredenheid na. Het assortiment dat wij bieden en de service die wij leveren moet voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Wij verwelkomen dan ook alle feedback van klanten, zodat wij hiermee ook daadwerkelijk onze service en het aanbod van biologische producten kunnen verbeteren. 

ECOHONING STAAT VOOR EEN DUURZAME OMGANG MET NATUUR EN MILIEU.

Bovenstaande documentaire geeft u een beeld over Roemenië en in het bijzonder de Karpaten. Dit is het land waar de eigenaar van Ecohoning vandaan komt en is opgegroeid met veel van de producten die zij nu verkoopt. Alle producten kommen uit dit oeroude berggebied en worden ingekocht bij een groot aantal kleine ecologische boeren bedrijven welke onze producten met grote liefde voor eerlijke voeding hebben geproduceerd.

Missie

Ecohoning is een webwinkel met een eerlijk en heerlijk aanbod van natuurlijke biologische en ecologische bijenproducten. Ecohoning komt voort uit onze liefde voor de natuur en voor de op een ecologische manier geproduceerde en verwerkte bijenproducten.

Wij willen graag iedereen overtuigen van de voordelen van deze natuurlijke producten in het algemeen. Onze bijenproducten hebben een bijzonder lekkere smaak en hoge kwaliteit, qua voedingswaarde en zuiverheid, met dank aan de onvervuilde natuur en de schone, ambachtelijke wijze waarmee ze worden gemaakt en verwerkt. Persoonlijk en door middel van EU certificering zorgen wij dat onze bijenproducten totaal vrij zijn van chemicaliën (gewasbeschermingsmiddelen, kleurstoffen, industriële suiker, conserveermiddelen, of iedere andere soort onnatuurlijke toevoegingen of milieuvervuiling).
Ecohoning is er voor consumenten die bewust kiezen  voor smaakvolle en gezonde producten en daarmee voor hun gezondheid.

Visie

Ecohoning wil uitgroeien tot een biologische en ecologische webwinkel waar bewuste consumenten kunnen kiezen uit een met aandacht geselecteerd assortiment biologische en ecologische producten die bijdragen aan een bewust en gezond leven.

Wij zijn toegewijd aan voeding die puur, gezond en veilig is om te consumeren en van te genieten. Ecohoning bevordert de aankoop van ecologische en biologische voedingsproducten door deze betaalbaar en toegankelijk te maken.

Ook voorziet Ecohoning en haar partners in uitgebreide informatie over deze voeding om de gezondheid en het welzijn te ondersteunen, van zowel de mensen als van de natuur.