Welkom op onze nieuwe website

De Ecohoning website is interactief…

Met trots presenteren wij onze nieuwe ecohoning.eu website! Met de geavanceerde vormgeving en structuur vindt u binnen enkele muisklikken uitgebreide informatie over Honing producten en Ecologische thema’s waaraan wij werken en de ECO projecten waar ecohoning.eu op dit moment mee bezig is.

Interactief

De Ecohoning website is interactief en gekoppeld aan de verschillende media op het internet. Zo kunt u onze Twitter account @ecohoning volgen, u aanmelden voor onze digitale Ecohoning nieuwsbrief en zo de laatste nieuws- en persberichten lezen.


Het was het harde werken waard. Hier zijn we dan, nieuw maar dicht bij onze passie en kwaliteit gebleven. Onze nieuwe ecohoning.eu website is af en het resultaat mag er zijn. “Daar zijn we best een beetje trots op” Simona Pluim, Eigenaar van Ecohoning. Het design van onze website is geheel door Ecohoning zelf ontworpen en in eigen beheer. De effectieve structuur zorgt voor een eenvoudige navigatie en goede vindbaarheid in zoekmachines. En de uitgebreide content geeft invulling aan alles wat speelt in de wereld van ecohoning.eu en haar focus op ecologische/biologische, Honingproducten.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *