HoningmassageGo

HoningmassageGo

De honingmassage

Een honingmassage is een diepverzorgende en zachte massage. De honing-massageolie wordt verwarmd en middels strijkbewegingen en zachte knedingen aangebracht over het gehele lichaam. De honing wordt makkelijk door de huid opgenomen. De ritmische massagebewegingen zorgen voor een totale ontspanning.
De honingmassage is geschikt voor vrouwen met een droge, niet elastische en/of cellulitis huid. De functie van deze massage is verzorgend, verzachtend en verstevigend. Ook voor de jonge huid is honing een aanrader; deze reinigt, verfrist en kalmeert de huid en bovendien heeft het een antibacteriële werking. Honing bevat veel milde zuren, die van nature ook in het lichaam voorkomen. Omdat de pH-waarde van de huid licht zuur is, kan honing bijdragen tot versterking van de “zuurtebeschermingslaag” van de huid. De olie verhoogt de elasticiteit van de huid en voorkomt rimpels.

Het is een wat harde massage. Aan het eind ben je echt blij dat het is afgelopen. Want al voelt het in het begin goed aan, zodra de huid roze gaat worden (de poriën gaan zich openen) wordt er na verloop van tijd toch heftig

Na een massage worden alle behandelde delen ingepakt met doorzichtige folie (luchtdicht). Wat een half uur tot een uur lang moet blijven zitten. Daarna was je de droge honing er weer makkelijk af.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *