Hoe werkt de Winkel

This is just a test

Wat zijn de voordelen van een account bij Ecohoning?

Met een account bij Ecohoning kunt u snel en eenvoudig producten bestellen via onze webwinkel. U hoeft dan niet steeds opnieuw uw gegevens in te vullen. Verder biedt het account u voordeel door de informatie die u er kunt vinden over uw orders, levering, klant cases en speciale klantkortingen.

 

Welke informatie kan ik vinden op mijn account?

Uw account is opgebouwd uit een overzichtspagina waarop al uw lopende zaken zijn te zien. Van daaruit kunt u nadere details bekijken. Er is een pagina voor al uw persoonlijke gegevens en een ruimte waarin berichten van Ecohoning voor u terechtkomen. Dan is er een overzicht van uw al uw orders, lopend en afgerond. Ook kunt u zien welke producten u gekocht heeft en hoeveel garantie erop zit.

 

Hoe maak ik een account aan?

Als u nog geen account hebt, kun u bij Sign In rechts bovenin de pagina klikken en op de verschenen pagina uw wachtwoord opgeven en wordt er automatisch een account aangemaakt. U ontvangt bericht in uw e-mailinbox en kunt uw wachtwoord in het aangemaakte account aanpassen naar een persoonlijk wachtwoord.

 

Kan ik bij Ecohoning ook een speciaal zakelijk account aanmaken?

Het is mogelijk om in uw account aan te geven dat u een zakelijke klant bent. U zou uw account op dat moment kunnen omschrijven als een zakelijk account. Het account functioneert echter op dezelfde manier als een particulier account. Wilt u als bedrijf speciale afspraken maken met Ecohoning, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen om te overleggen over de voorwaarden. Ecohoning kan in een aantal gevallen aan de wensen van de klant tegemoetkomen op het gebied van accountbeheer en aanverwante zaken.

Welke informatie kan ik vinden op mijn zakelijke account?

Dezelfde informatie als op een particulier account.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Het wijzigen van gegevens binnen uw account is eenvoudig. U logt op de normale manier in en kunt uw persoonlijke gegevens aanpassen onder het kopje ‘account instellingen’.

Mijn e-mailadres wordt niet herkend. Wat nu?

Als u een e-mailadres gebruikt dat niet bekend is in ons systeem, zal er automatisch een account worden aangemaakt voor dat e-mailadres. Controleer daarom uw inbox of u een e-mail hebt ontvangen met het bericht ‘welkom bij Ecohoning’. Is dat niet het geval, is het zeer waarschijnlijk dat u een typfout hebt gemaakt.

Ik ben mijn e-mailadres vergeten. Wat nu?

Als u het e-mailadres van uw account bent vergeten, verzoeken wij u om contact met onze klantenservice op te nemen. Onze medewerkers kunnen dan op basis van uw gegevens uw account voor u vinden en u het juiste e-mailadres verstrekken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Onder het invulveld voor uw wachtwoord staat een link waar u op kunt klikken als u uw wachtwoord bent vergeten. Er zal dan een link naar uw e-mailadres verstuurd worden, waarmee u uw password kunt resetten. Vervolgens kunt u dan zelf uw wachtwoord weer wijzigen.

Heeft Ecohoning tips voor het kiezen van een goed wachtwoord?

Er bestaat altijd een bepaalde spanning tussen een goed wachtwoord en een eenvoudig te onthouden wachtwoord. In principe wordt een wachtwoord beter naargelang het ingewikkelder wordt. Met die regel, kan uw wachtwoord dus het beste zo lang mogelijk zijn en bestaan uit allerlei leestekens, letters, cijfers en hoofdletters door elkaar. Natuurlijk is dat niet praktisch, maar voor een goed wachtwoord gelden wel dezelfde regels.

  • Kies bij een voorkeur een wachtwoord dat u niet al ergens anders voor gebruikt
    Zorg dat uw wachtwoord uit acht of meer tekens bestaat
    Gebruik hoofdletters, kleine letter en cijfers en het liefst ook speciale tekens
    Gebruik geen voor de hand liggende wachtwoorden zoals namen of uw geboortedatum

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

U kunt uw wachtwoord wijzigen in uw account onder het kopje ‘mijn gegevens’

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd bij Ecohoning?

Ecohoning is zuinig met de gegevens van onze klanten en zullen uw accountgegevens zorgvuldig beheren. Wij waarborgen uw privacy door al uw gegevens veilig te bewaren en niet te verstrekken aan een derde partij zonder uw toestemming. Verder is ons website beveiligd tegen hackers en pogingen tot gegevensdiefstal.

Kan ik een bezorgadres en een factuuradres opgeven?

Het is mogelijk om een ander factuuradres op te geven dan het bezorgadres. Zo kunt u gemakkelijk op een ander adres uw pakket ontvangen of iemand een cadeau uit onze webshop toesturen.